Cazare in Brasov la Hotel Ambient

Hotel Ambient SteleSteleSteleStele
Cazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel AmbientCazare Hotel Ambient

Contact

Tel fix receptie: 0268 471 747
Fax: 0268 4742 100
Localitate: Brasov
Zona: Transilvania
Judet: Brasov
Strada: Iuliu Maniu
Email: Click aici pentru email
Website: www.hotelambient.ro

Ultima actualizare: 09.10.2017
Momentan nu exista nici o oferta speciala.

Descriere zona
Brasov, resedinta judetului cu acelasi nume, este situat in partea central-estica a Romaniei, la poalele varfului Tampa (967m). Teritoriul administrativ al orasului Brasov se incadreaza in partea sudica a depresiunii Brasovului, la contact cu rama muntoasa, respectiv cu fluxul intern al Carpatilor Orientali. Situat in zona de sud-est a Transilvaniei, pe cursul mijlociu al Oltului, in interiorul arcului carpatic, judetul Brasov ocupa; din punct de vedere fizico-geografic cea mai mare parte a depresiunilor Brasov si Fagaras.
Atractii turistice
Brasovul este ca nostalgia unei iubiri trecute, este ca umbra unei muze de artisti ca ecoul unei exclamatii aventuroase!

In numele nostalgiei, Brasovul va ofera Centrul Vechi, Turnul Alb si Turnul Negru si vechea cetate a Brasovului.

Centrul Vechi cu Piata Sfatului si cladirile vechi dateaza din secolul al 15-lea. Aici puteti vizita de asemenea si Muzeul de Istorie- 1,3 km
Turnul Alb cu forma sa circulara si Turnul Negru in forma patrata erau punctele cheie de aparare ale orasului vechi -1.4 km
Vechea Cetate a Brasovului este o constructie din piatra si lemn, in prezent transformata intr-un restaurant medieval - 1.7 km

In numele revelatiei creatoare, Brasovul va ofera Biserica Neagra, Muzeul de Arta, frumoasele parcuri si stradute pietruite ale orasului vechi, care pot sa aprinda imaginatia oricarui pictor sau scriitor.

Biserica Neagra (secolele 14 - 15), cea mai mare constructie in stil gotic din Romania, avand cea mai mare orga din Estul Europei. Aici puteti asculta concerte de muzica clasica (concertul cu ocazia Craciunului este celebru) - 1.5 km.

Muzeul de Arta este o constructie eleganta din anul 1902. Aici puteti vizita Galeria Nationala care reuneste creatii ale celor mai importanti artisti romani si o expozitie de Arta Decorativa. Salile de la parter gazduiesc expozitii temporare si alte manifestari culturale (concerte, simpozioane, lansari de carte etc.) - 700 m.

Strada Sforii (the Rope Street) este cea mai ingusta ulita din Cetatea Brasovului. Desi unii sustin ca este o strada veche si ca ar fi cea mai inguista din Europa, totusi, adevarul este ca Strada Sforii a fost creata in sec. XIX ca un gang de acces pentru pompieri - 2 km.

In numele spiritului de aventura, Brasovul va ofera Poiana Brasov, una dintre cele mai renumite statiuni de ski din Romania, parcuri tematice (Aventura Park, Paradisul Acvatic, Strandul Noua sau Codlea) sau terenurile de tennis Olympia, trasee montane, Bungee Jumping Rasnov, zboruri cu parapanta sau deltaplanul, rafting pe Olt sau vanatoare.

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna si in acelasi timp, un centrul international turistic foarte important. Are 12 partii de ski, cu diferite grade de dificultate, terenuri de sport, un lac, pub-uri si restaurante. - 12 km
Descriere hotel
Eleganta si confort...va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie , numarand aproape un deceniu de excelenta si experienta in domeniu. Amplasat ideal in centrul Brasovului, la doar cateva minute de admirabilele monumente istorice, restaurante renumite si magazine cochete, oferind o panorama incredibila asupra intregului oras, Hotel Ambient reprezinta marca stilului, dedicat turistului modern si sofisticat. Oaspetii nostri vor descoperi atmosfera placuta, eleganta si rafinamentul spatiilor de cazare, profesionalismul unor servicii ireprosabile orientate catre satisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern, toate intr-o locatie aparte, expresie a confortului absolut. Confortul absolut, luxul prezent pana la cel mai mic detaliu, serviciile impecabile, experienta ospitalitatii si acea distinctie aparte a extraordinarului sunt elementele cheie ce garanteaza succesul Hotelului Ambient.

Nr total de camere: 71
Nr total de locuri: 149

Facilitati :

Facilitate Restaurant
Facilitate Bar
Facilitate Terasa
Facilitate Sala De Mese
Facilitate Room Service
Facilitate TV in living
Facilitate Internet
Facilitate Jacuzzi
Facilitate Sala de fitness
Facilitate Sauna
Facilitate Masaj
Facilitate Sala de conferinte
Facilitate Cazino
Facilitate Fax la dispozitia turistilor
Facilitate Accepta animale de companie
Facilitate Spalatorie auto
Facilitate Parcare
Facilitate Transport auto
Facilitate TV in Camera
Facilitate Aer conditionat
Facilitate Baia in camera
Facilitate Minibar
Rezerva cazare


Spune-ne parerea ta despre serviciile oferite de aceasta unitate turistica

Preturi cazare
Camera Single 4*- 75 euro/noapte
Camera Dubla Confort 3*- 65 euro/noapte
Camera Dubla Deluxe 4* - 89 euro/noapte
Camera Dubla Business 4* - 115 euro/noapte
Camera Duplex 4* - 150 euro/noapte*

Pretul include :
- toate taxele
- micul dejun bufet intre orele 7am si 10am iar duminica intre 8am si 11am
- parcare, zilnic in fata hotelului si in garajul subteran
- acces internet in camera si wireless in spatiile publice
- acces la Ambient Spa (hidromasaj, fitness, sauna)


Carduri acceptate: Visa; Mastercard; American Express;

Comentarii Medie

   NotaNotaNotaNotaNota

Momentan Hotel Ambient nu are nici un comentariu, daca doresti poti sa adaugi unul.